Szolgáltatások

Logótervezés

A logó az, ami Téged és a vállalkozásodat képvisel. Éppen ezért fontos, hogy olyan logód legyen, ami tükrözi azt, amit közvetíteni szeretnél.

Arculattervezés

Vállalkozásod arculatának nagy szerepe van abban, hogy elnyerd ügyfeleid tetszését. A tudatos, átgondolt arculat tökéletesen kiegészíti a személyes megjelenést, mely megalapozhatja a vállalkozásod sikerét.

Kiadványszerkesztés

Gondoskodom róla, hogy egy jól megszerkesztett, megfelelően tagolt, átlátható, a cég profiljához illő színvilággal, és grafikával rendelkező magazin, szórólap vagy egyéb kiadvány pozitív benyomást keltsen a célcsoportod előtt.

Weboldal készítés

Az általam készített weboldalakat felhasználóbarát felépítés, könnyű kezelhetőség és hasznos tartalom jellemzi. A honlapok minden esetben a különböző méretű kijelzőkkel rendelkező mobileszközökre is optimalizáltak lesznek.

Webshop készítés

Az online értékesítés egy modern és sok előnnyel rendelkező forgalmazási mód. Olyan webáruházak készítésében nyújtok segítséget, amely egy áttekinthető és egyszerűen kezelhető felületen mutatja be termékeidet, valamint a fizetési és szállítási funkcióiban is megfelelő.

Közösségi oldal kezelés

A honlapod mellett ma már elengedhetetlen a közösségi oldalak felületein való jelenlét is. Egy ütős közösségi média design mellett az online megjelenést megfelelő marketingtevékenységgel lehet még hatékonyabbá tenni.

Újdonság!

STARTRA KÉSZ kezdőcsomag induló vállalkozásoknak

Ha most kezdenél vállalkozásba, biztos Te is tudod már, hogy weboldal és megfelelő arculat nélkül nehéz lesz érvényesülni az üzleti életben, ezért nem kérdés, hogy már induláskor szükséged lesz rájuk. Mindez persze pénzbe kerül, amiből köztudott, hogy egy kezdő vállalkozásnak a legkevesebb van. Éppen ezért alakítottam ki ezt a kedvező árú csomagajánlatot, ami mindazt tartalmazza, ami egy kezdő vállalkozás elindulásához szükséges.

Hogyan dolgozom?

Egyeztetés

A megkeresést követően írásban egyeztetjük az adott munkával kapcsolatos konkrét igényeidet és elképzeléseidet. Ezt követően pontos árajánlatot adok.

Ötletelés és tervezés

Piackutatást végzek és ötleteket gyűjtök, majd kezdődhet a koncepciók tervezése, amelyeket véleményezésre, jóváhagyásra elküldök Neked.

kivitelezés

Grafikai megbízások esetén ha szükséges, kétszer módosítok az elkészített terveken. Weboldal készítés esetében pedig, a domain név és a tárhely rendelkezésre állása után tudom elkezdeni a munkát. A domain név és tárhely ügyintézését is szívesen leveszem a válladról!

átadás

Az elkészült grafikai munkákat a kért fájlformátumokban elküldöm e-mailben, valamint átadom a weboldalhoz szükséges belépési adatokat, ami ezzel egyidejűleg nyilvánosan működővé válik.

Gyakori kérdések

Ha kérdéseidre nem találsz itt választ, írj Nekem és megbeszéljük!

Egy weboldal elkészülhet akár egy-két hét alatt is, amennyiben minden szükséges anyag (képek és szövegezés) a rendelkezésemre áll. 

Szabad kapacitásomtól függően egy logó vagy grafika 1-2 munkanapon belül is elkészülhet.

Nem, más által elkezdett honlapok befejezését nem vállalom. 

A logótervezés és a grafikai tervezés árak két módosítási kört foglalnak magukba, ami azt jelenti, hogy lehetőséged van kétszer módosíttatni az elkészült tervek színeit, betűtípusait vagy elrendezését, hogy olyan végeredményt kapj, ami az elképzeléseidnek a leginkább megfelel.

Igen,  30 % előleggel tudjuk elkezdeni a közös munkát, amely a szerződés aláírása után kerül kifizetésre. A fennmaradó 70 % pedig a kész projekt átadásakor fizetendő. 

Lépj velem kapcsolatba!

Amennyiben árajánlatot kérnél, vagy kérdésed van, keress bátran! Megkeresésedre 24 órán belül válaszolok!

Elérhetőségeim:

 

+36 70 269 2471

info@designproject.hu

Megtalálsz

Facebookon és Instagramon is: