STARTRA KÉSZ KEZDŐCSOMAG

 "Mindent bele" kezdőcsomag most induló vállalkozásoknak.  Kedvezményes arculat és weboldal tervezési ajánlat, hogy vállalkozásoddal startra készen állj! 

Előre összeállított komplett megoldás, ami mindent tartalmaz, ami egy kezdő vállalkozás indulásához szükséges.

Mit tartalmaz a kezdőcsomag?

Logótervezés

A logó az arculat alapja, így Neked is szükséged van rá. Egyedi, jól felismerhető logót tervezek vállalkozásod számára, mely tükrözi azt, amit közvetíteni szeretnél.

Névjegykártya tervezés

A névjegykártya még ma is változatlanul az üzleti élet nélkülözhetetlen eleme. Üzleti partnereink elsőként a névjegykártyánk alapján ítélnek meg minket.

Facebook profil -, és borítókép
+ ajándék online hirdetés kép

A közösségi média jelenlét ma már nélkülözhetetlen, ez a céged privát arca. Egy ütős Facebook designt tervezek a vállalkozásodnak, és ajándékba kapsz egy online hirdetés képet is az induláshoz.

Weboldalkészítés

Modern és egyedi, üzleti céljaidhoz szabott max. 5 aloldalas bemutatkozó weboldalt készítek vállalkozásod számára, mely minden méretű mobileszközön is optimálisan fog megjelenni.

Alapszintű keresőoptimalizálás (SEO)

A weboldalad alapszintű technikai keresőopitmalizálását beállítom, hogy megjelenhess a Google találati listájában.

Díjmentes tanácsadás és garancia

A konzultációért nem számolok fel semmiféle díjat, valamint a weboldal átadásától számított 6 hónap szavatosságot vállalok, ami azt jelenti, ha az oldal rajtad kívülálló okokból meghibásodna, kijavítom az esetleges hibákat.

Miért válaszd a "Startra kész kezdőcsomagot"?

Egy kezdő vállalkozásnak is meg kell jelennie az online világban, és ehhez ma már nélkülözhetetlen, hogy legyen egy weboldalad. Gondolj bele, hogy a Facebook oldalad is mennyivel stílusosabb, ha egy mutatós, az arculathoz illő borítóképet jelenítesz meg a fejlécben egy egyszerű fotó helyett. Annak érdekében, hogy a céged minél sikeresebben teljesítsen a piacon, elengedhetetlen, hogy minél szélesebb körben ismert legyen, ebben segít a logó és a névjegykártya, amikkel szinte azonnal magát a vállalkozásodat azonosítják. 

A Startra kész kezdőcsomag mindent egyben tartalmaz, amire a kezdetekben szükséged lehet.

Mennyibe kerül mindez?

Tisztában vagyok azzal, hogy nem elhanyagolható szempont, hogyan tudjuk minimalizálni a vállalkozás indításakor felmerülő költségeket. Ha körbenézel a piacon láthatod, hogy ugyanezen szolgáltatások árait összeadva másoknál ezért a többszörösét kellene kifizetned. Éppen ezért lesz ez számodra egy optimális és kihagyhatatlan lehetőség.  Élj vele!

csak 139.000 Ft